Kruseløkka ballbingeblues (Ukedikt)

det leker ingen barn i dag
det leker ingen barn i morgen
det leker ingen barn i overmorgen
det leker ingen barn på torsdag
det leker ingen barn på fredag
det leker ingen barn på lørdag
det leker ingen barn på søndag

Nei, det var ikke mer

Vist 168 ganger. Følges av 5 personer.

Kommentarer

Meg bekjent, så var det bare èn nabo som klaget til kommunen. Og han flyttet dit etter at ballbingen ble bygd.

Går forbi der nesten daglig. Merker jeg blir oppgitt hver gang.

Hvad skal man si til så megen uforstand?

Enten så bygger man en ballbinge med alle konsekvenser det medfører, eller så gjør man det ikke. Dette vil jeg kalle et dårlig kompromiss. Høyre burde funnet en annen sak å markere seg på tidlig i valgkampen.

Man kan si hva man vil om ballbingelukkinger, men jeg sjekka ballbingen på Kruseløkka hver tirsdag og torsdag over lenger tid og makan til hoiing og ballsmelling hørte jeg aldri som barn. En ball i 60-70-80 ? rett i vantet og hoiing fra 10 til 20 åringer, det var helt utrolig.

Meg bekjent, så var det bare èn nabo som klaget til kommunen. Og han flyttet dit etter at ballbingen ble bygd.

Og hva så Michael, har det egentlig noe å si? Kanskje han var den eneste som torde å si i fra.

Har kommentert dette før jeg også. Dette synet gjorde meg rett og slett trist. Det må da gå ann å finne annen løsning enn å sette opp betongblokker som om vi skulle være en gammel CCCP stat?

En løsning er vel å gjøre som de gjorde når ungdommen skeita foran og bak rådhuset. Ungdommen ble flytta.

Det leker forøvrig “barn” på Kruseløkka mello 0800 og sånn ca 1500. Etter den tid er kruseløkka skolegård livsfarlig for barn, kommunen bruker som kjent skolegårder som parkeringsplasser etter skoletid (og mange feier ut og inn i 50 …).

Når alle løkker, skogteiger og eplehager legges under APeasfalt, så er det vel best at onga sitter inne, knasker pottittgull og speller data …

Og hva så Michael, har det egentlig noe å si?

Hvis man flytter til nærheten av en etablert flyplass, så kan man ikke forlange at flyplassen skal legges ned fordi det er for mye støy. Samme prinsipp bør gjelde for ballbinger.

Hvis noen mener at Kruseløkka ikke egner seg for ballbinger, så burde man sagt i fra før byggingen. Ikke etterpå.

Hvis man flytter til nærheten av en etablert flyplass, så kan man ikke forlange at flyplassen skal legges ned fordi det er for mye støy.

Hvorfor ikke?

La ungene leke, la dem støye, la dem få være i aktivitet.
Til helvete med all politisk ståk rundt det, og all politisk innblanding og personlig synsing rundt LEK og SPORTSLIG ATIVITET.
De mest snevre og klagende er sikkert de som klager over at ungene bare sitter inne på dataen, samtidig som de lytter og spaner etter lyder og andres moro.
Eneste gangen jeg kjenner jeg har vært forbanna her inne.

Tåler dere ikke barn eller ungdommer og lyd i sentrale bo-områder, så STIKK!!!!!!

Hvorfor skal ikke vi unge få ha det gøy?
De naboer som ikke tåler høy støy og bråk. Hva i helvete forventer dere fra en ungdomskole ??
Flytt hvis det er for ikke for dere. Vi vet ikke hva vi gjør lenger, mange vil begynne gjøre stor skade ..

Det er ingen som nekter barn å leke i skolegårdene, men det er som sagt farlig pga. bilkjøringa der etter skoletid. Det er bruk av enkelte ballbinger det er snakk om.

Så hvorfor må bilene så tett på og finnes det ingen teknisk løsning på problemet?
Må seriøst sjekke ut topografien og beliggenheten i det her, det er for dumt til å være sant og jeg skammer meg på Sarpsborg sine vegne i form av den korttenktheten og lite smidige måten det blir gjort på.

FLER BALLBINGER OG AKTIVITET FOR BARN OG UNGE, OGSÅ DET SOM ER GRATIS I NÆROMRÅDENE. (Dette burde vel du tenke på Roger, kanskje Bukkarten står bak som pådriver vettu, for å få dem til badehotellet. Det er sikkert sånn det henger sammen vettu. Kom igjen Røgern, NÅ fikk du trumphkortet vel)

jeg er for fotballøkker, grønne teiger, eplehager og binger. men bingen det er snakk om på kruseløkka genererte kanonsmell og slik hoiing at den var til sjenansje og det var få BARN her, de turde kanskje ikke.

bingen på kurland er i daglig bruk, men barna som bruker den kan nårsomhelst bli kjørt ned etter skoletid, da er skolegården rallybane og parkeringsplass.

sjøl kjører jeg aldri (vel jeg gjør det når man MÅ hente trommer el lign) inn i skolegårder. det er forøvrig kommunen som eier og tillater at skolegårdene blir brukt til bilkjøring.

Rundkjøringene ved bukkarthotellet er neppe gratis, og de betales nok av fellesskapets midler. det kunne nok blitt mange balløkker av slikt pengesummer, men barn … pføiiii …. det er milliardærer politikerne vil omgås, DET gir kred.

Hva er poenget med å bygge en ballbinge, for deretter å stenge den?

Dårlig planlegging som vanlig ….

Annonse