Festiviteten, nok en gang! Hvaskjer'a? INGENTING?

Sarpsborg kommune, har kjeller’n full av kunst! Byen vår, har et hus stående! “Det finnes ikke noe egnet sted for samlingen i dag”!!! -sier hun som har ansvaret for dette, Borghild Johanne Øby. HÆLLÆ!! Få ut finger’n a, og lokk opp øya!! Skal du få gjennomført noe, så jobb for det da! Kunst er kjempepopulært, for å si det moderne, og du sitter handlingslammet, med henda i -vet ikke hvor! “Vi må få til noe” sier hun! Hvem er VI? “Jeg synes det er forferdelig trist at den er pakket bort” sier hun også. Hvis du synes det, så gjør noe da! Skal vi vente på Kulturbygg i Sarpsborg, er jeg redd for at ikke mange av oss er i live, og kan glede oss over bildene.
I 2016 har de stått på lager i 50 år!! Det er kanskje ikke så lang tid, sett med dine øyne???

Vist 174 ganger. Følges av 1 person.

Kommentarer

Du må slutte å tenke Hagen, det er forbudt oppe på Rådhuset og bør forbys sånn rent sjennerellt. Får du sånne sjenniale tankær igjen, lokk øya, stikk fingræ i øræ og skæll hue mot veggen te det gir sæ. Nåru har glømt ællt, hell innpå e flaske iskall seksti på styrten, så fåru se verden fra et politikerutsikspunkt!

Det virker som om kommunen ikke ønsker å sitte med regninga for vedlikehold og bruk av Festiviteten :0/ ?

Å vise fram all den flotte kunsten koster jo også nødvendigvis noen kroner, så derfor ligger alt stuet bort?

Men ideen din er glitrende K. Hagen :0) .

Tror kanskje mange av giverne hadde valgt andre fremfor Sarpsborg kommune til å forvalte verkene hvis de hadde visst hvordan det hele kom til å bli håndtert…

Jæ bara spør:
Hvor er’a hen’a? Ho B.J.Øby, som har ansvaret, og er så ille lei seg, for at kunsten til kommunen ikke kan visæs fram! Tenk at i jubileumsåret 2016 er’e 50 år siden kommunen fikk gaven! Enda har ingen sett den!! Jo mer’ jæ tenkær på’t, jo dommære blir’e! Festviten står jo der, tom! “Doblaughjørnet” står tomt! Er’e flere lokaler i St.Mariegt. som står tomme’a? Er’ no’ aant’ som er tomt? Svare’ er JA! – MEN, noen som har fått ansvaret, må ta tak i det! De som heter VI, NOEN og ANDRE må snart komme fram i lyset! De tre, har et veldig ansvar på sine skuldre nå!

Festeviteten står der og minner oss om en bygning i sterk forfall, ribbet for alt inventar. Ingen vil i dag påta seg ansvaret og påkoste vedlikeholdet. Det eneste som går av seg selv er forfallet og dersom dette fortsetter må man rive hele bygget, da det kan bli farlig for omgivelsene. Forfallet har nå kommet så langt at det vil ta mange ti tals millioner av kroner å få bygningen i bra stand. Verken eierne eller kommunen har råd til å koste på bygningen disse millionene. Riv bygningen og bygg et nytt kulturhus på tomten. Et kultur hus som kan være et spleislag mellom næringslivet og kommunen. Kommunen leier rom for bibliotek og kultur kontorer, konserter og teater vil betale for resten Et nytt kultur hus kommer til å bli en god investering for aksjonærene og et meget bra tiltak for befolkningen.

Annonse