UDI vil opprette båt flyktninger!

UDI ble tilbudt 500 asyl plasser i en nedlagt militærleier i Nord-Norge men takket nei da de mente det blev for dyrt. Nå har de klekket ut en genial ide at de skal bruke båter og flere teltleiere for å gi asylsøkerne tak over hodet i sommer.
Siden årsskiftet 07/08 har det blitt dobbelt så mange mottak i Norge men det er ikke nok. Pr. dgd er det 16800 beboere på til sammen 18 700 mottaksplasser.
-Vi trenger en større buffer, og må ha reservekapasitet dersom det kommer flere asylsøkere enn vi har mottaksplasser til i dag. Vi kan komme i en situasjon der vi mangler plasser, utaler avdelingsdirektør Anne Siri Brustad i UDI til Aftenposten.
I det første halvåret kom det 8 100 asylsøkere som er 2 500 flere søkere enn i samme periode.
Hittil har UDI operert med en prognose som viser at det vil komme ca. 15 000 asylsøkere mot fjoråret 14 431 og til Danmark 2 410 i fjor.
Hvorfor kan ikke UDI bruke plasser som er klare til å ta imot asylsøkere?
Jan A Falla
VPP

Vist 203 ganger. Følges av 2 personer.

Kommentarer

Det står jo mengder med usolgte hus og leiligheter på Finn.

Er det sant at enkelte politiske partier har foreslått å bruke U-båter også? De er like sentrale som militærleire i Nord-Norge.

Hvorfor ikke se på alle de ledige leiligheter på Svalbard? Hvorfor bør alle mottak ligge innen “gåavstand” fra Oslo?

Hvorfor ikke se på alle de ledige leiligheter på Svalbard?

Eller i Spania? Vi har jo Dronning Maud land på sydpolen, hvor det er god plass og passe kaldt. Der kan asylsøkerne fryses ned og tines opp etter behov…

Kom på en tanke som kanskje en av disse som vil ha inn flere til Norge, kunne videreføre til riktig adresse. Få disse politikerne som ønsker flere asylsøkere til å se over hvor mange ubrukte rom og senger det er rundtom i Norge. Antagelig i deres eget hus ogå. Der kan det jo “lagres” slike individer uten ekstra kostnader for den norske stat. Det må jo være 1000-vis av ubenyttede sengeplasser bare på sentrale østlandsområdet. Tenk også på hvilken fantastisk mulighet til å få disse integrert i det norske samfunnet. Rett inn i dagligstua og kjøkkenet til hver enkelt nord-mann. Det hadde vel vært midt i blinken for den sosialistiske ånd.
(OBS! tenkte på Svalbard kun for de uten dokumenter og returmulighet….)

Annonse