Når får Norge sin første lesbiske Imam ?

Her i Norge er vi så opptatt av likestilling når det kommer til den norske kirke, når skal de rødgrønne politikerne tvinge muslimene til å ansette kvinnelige/Lesbiske Imamer ?

Vist 355 ganger. Følges av 3 personer.

Kommentarer

Kan hende at jeg er litt på bärtur, men heter det ikke iman og jeg tror at det ikke blir aktuelt med en kvinnlig sådan, forsöker regjering og tvinge dette frem, se da tror jeg det blir mange fataher. Men ordet kan brukes både på menn og kvinner.

Gunnar,

Imām (arabisk إمام, persisk: امام) er et arabisk ord med betydningen «leder» eller «anfører». Det brukes i en rekke forskjellige betydninger i muslimske og mellomøstlige sammenhenger. Etter hvert som det har blitt flere muslimer i Norge, har vi også fått imamer i tilknytning til moskeer de har etablert.

Mener du at politikere frykter en Fatha ? Politikere har tvunget gjennom ved lov at den norske kirke skal ha homse prester og bryllup samt kvinnelige prester, hvorfor ikke kreve det samme av muslimene ?

Men i forbindelse med religion, da bruker man vel iman og ikke imam. Men det spiller egentlig ikke noen rolle hvilket, det skal aldri bli aktuelt. Men jeg skal sjekke det.

Det finnes en åpen homse Imam og han bor i USA. Norge er langt etter. Når får Norge sin første lesbe Imam ? Daayiee Abdullah (55) er jurist, lingvist og sheikh – spesialist på sammenliknende studier av de islamske trosretningene. Han er imam og åpent homofil, angivelig verdens eneste sådan. Han vier selv homofile par. Men vier også par der partene tilhører forskjellige religioner.

Du tenker vel på Ipod som Iman ? Den muslimske websiden heter imam.no Ikke med N

I både Bibelen og Koran, og i de fleste livssyn så fremstilles homofili som en vederstyggelighet, og det blir videre betraktet som en besettelse av onde krefter/ånder. Det er åpenbart menneskene selv som tilagt dette i moderne tid som et akseptabelt forhold.

Ståle

Det finnes dyr som er homser og det finnes mennesker som er homser. Homser har eksistert før Bibelen og koranen. Skal muslimene drepe alle dyrene som er homser ?

Når får Norge sin første lesbiske Imam ?

Det er spesiellt sjiraffer som homser. Viste du det ?..

Hvem som er homse er ikke tema, men jeg visste ikke at sjiraffer er homser

Når får Norge sin første lesbiske Imam ?

Har dere hört om apekatten som var forlova med fröken sjiraff, han klaga til sin kompis og sa att nå orka han ikke og leve lenger, hva har du og klage over sa kompisen, hun er jo den sprekaste fröken i jungelen, jeg orker ikke mere sa apekatten igjen, opp og kysse – ned og p…. opp og kysse igjen ned og p…..

Gunnar,

Hold deg til tema. Det er 2 gang i dag jeg ber deg å holde deg til tema

Norge kommer aldri til og få en kvinnelig lesbisk iman så lenge vi lever, men derimot en kvinnlig hetro, det kan väre en mulighet

Jeg har sendt spörmålet om hva en imam er og hva en iman er til Bahrain, komme snart svar

Stig…“Homser” i det “miljøet” har det vel aldri vært manko på. Menn har brent i sine lyster etter hverandre i snart to tusen år, og det skylles vel trolig kvinnens beskyttelse sådan i den kulturen. Men at det for en “offesiell” anerkjennelse det kan du bare glemme. Ellers Gunnar, så skjønner jeg apekatten.

Jeg vet ikke hvor mange tråder jeg har startet som det diskuteres mye som ikke har direkte med tråden og gjöre, men ikke er jeg hårsår for det.

Denna trådens diskusjon kan gjöres veldig kort, en lesbisk iman i Norge, glöm det………..:-)

Nei foresten ikke glem det, kommer höyre med Foss til makta, se da blir det kanskje en annen lyd i pipa.

Du må ikke utelukke at det spekuleres Stig E. Alle vinkler er viktige og se på. Det er også lærerikt. Det enkleste synet på homofili er vel ut fra et evolusjonistiskt synspunkt. Der er det kanskje minst konflikter, og større muligheter for at det opprindelig tilhører menneskene.

Annonse