AP bakser fortsatt i bakevjen tross fremgang - Høyre er fortsatt det største partiet og har klart flertall sammen med FrP!

Nok en meningsmåling som bekrefter at AP fortsatt har problemer med å få med seg velgere til å tro på deres politikk – for det virker som løftebruddene har vært for mange og skandalene for store! Altså fortsatt katastrofetall for AP – Jf

Ap mest fram, men H og Frp fortsatt størst
Oslo (NTB): Arbeiderpartiet går mest fram, med 3,7 prosentpoeng til 25,8 prosent, i en meningsmåling som Opinion har gjort for Avisenes nyhetsbyrå. Høyre og Fremskrittspartiet har likevel fortsatt flertall sammen.

I målingen er Høyre landets største parti med en oppslutning på 28 prosent, ned 0,3 prosentpoeng fra forrige måling i august. Fremskrittspartiet faller 1,5 prosentpoeng til 21,9 prosent på målingen. De to partiene har dermed flertall sammen, viser målingen.

Blant de rødgrønne partiene er det Arbeiderpartiets framgang med 3,7 prosentpoeng til 25,8 prosent som gjør størst utslag. Sosialistisk Venstreparti går fram 0,2 prosentpoeng til 5,6 prosent, mens Senterpartiet faller 0,7 prosentpoeng til 4,7 prosent.

Blant de øvrige partiene er det Kristelig Folkeparti som beveger seg mest, med en nedgang på 1 prosentpoeng til 4,7 prosent. Venstres oppslutning faller med 0,7 prosentpoeng til 5,4 prosent, og Rødt går tilbake 0,3 prosentpoeng til 2,1 prosent. (©NTB)

Vist 159 ganger. Følges av 1 person.

Kommentarer

Origos Geir Helljesen! Obs, ikke spydig ment, jeg synes det er kjempeflott å bli oppdatert på meningsmålinger, fortsett gjerne med det.

Hva er poenget med å legge ut meningsmålinger her?Regner du med at vi ikke er i stand til å lese sjöl.Skal du koke spikersuppe?

En av grunnene er nok bare for å gjøre deg og dine ildrøde meningsfeller oppmerksom på hvordan situasjonen egentlig er i vårt lille kongerike! :-)))

Du underskatter andre enn deg sjöl.Er faktiskt i stand til å holde meg oppdatert

Da virker det som du misforstår svært mye! :-)))

Annonse