Rødgrønn mageplask

Aldri før har vi hatt en regjering som vasser i penger som akkurat de rødgrønne. Vi har over 3000 milliarder kroner på bok som gir Regjeringen over 100 milliarder kroner mer å bruke til gode formål. Disse 100 milliardene kommer på toppen av alt det andre.

De rødgrønne er en mester til å bruke penger og pengebruken står ikke i stil til resultatene. Er dette tidenes største mageplask ? (Månelanding) Hvorfor velger de rødgrønne enda mer av det samme som ikke virker – pøse på med penger uten å kvalitetsikre først ?

Se bare til NAV og avtalen med å få ned sykefraværet. Dataproblemer i NAV gjør at de omfattende sykelønnsendringene som ble varslet i vinter likevel ikke kan gjennomføres. Arbeidsminister Hanne Bjurstrøm har nå konkludert med at endringene er for dyre. Penger som er brukt er bare kastet ut av vinduet.

- Mongstad og CO2 rensing og milliardbeløp
- Regnskogen og milliardbeløp

Politiet har fått bevilgninger til er nytt lukket samband. Med prøving og feiling har dette sambandet kostet noen hundre millioner. Nå må politiet velge mellom samband eller ansatte – ikke begge deler!

Man kan saktens spørre Jens Stoltenberg hvilken politikk de fører. Skyt først – spør etterpå ?
Er de bare regjeringskåte politikere som lover ditt og datt – men når det kommer til stykket er det ikke gjennomførbart? Jens og damene har 3000 rådgivere. Ville det ikke være naturlig å spørre om råd først ? Eller overkjører de rådgiverne på samme måte som folket?

Vist 186 ganger. Følges av 1 person.

Kommentarer

Mageplask?Det er nok du som har badet.Lurer på hva de har hatt i badevannet?

Hva om du heller gir en kommentar til de rødgrønnes tafatthet og pengesløsing – dvs mageplask og månelanding enn å spørre om hva jeg har hatt i badevannet. Sistnevnte har ingenting med saken å gjøre – .men det er din måte å avspore debatten på.

Det er mye som skulle vært tatt tak i som f.eks veistandard, skoler, sykehus, og den ubåten som ligger utenfor Fedje. Når det gjelder denne ubåten som bare ligger der og lekker kvikksølv. Dette kvikksølvet fraktes ut i vannmassene, tas opp i næringskjeden og vips så er det snipp snapp snute for den norske oppdrettsnæringen.
Det var opptimistiske anslag på at når den norske oppdrettsnæringen var oppe og gikk så ville den generere mere penger inn i samfunnet enn olje og gass. Denne verdiskapningen kan vi da gå glipp av med en slik tafatt regjering. Det norske sosialistiske arbeider parti har tradisjoner med å holde helvete med sjøfolk og det som flyter omkring på og i havet, der kan det nevnes i forbifarten eksempelvis kølafondet og northrashipfondet.
Den norske sjømannen var noe som verken krigsforlis og uvær kunne stoppe, men et enkelt pennestrøk fra landsmodern klarte det.
Det hele blir alt for mye Peer Gynt over dette, og for de som ikke av en eller annen grunn har hørt om denne personen kan det opplyses at han gjorde ikke stort her i norge, men var flink til å tjene fremmede herrer i utlandet mens hans gamle skrøpelige mor Åse vansmektet her hjemme i steinrøysa. Peer du lyver.
Heldigvis finnes det andre arbeiderparti her i landet som ikke er av den sosialistiske typen.

Kommentar som fortjent synes jeg.Du har gjort mange mageplask her.

Stein – takk for en lang kommentar. Mange gode kommentarer

Annonse