Helsekonflikt innad i Rødgrønn regjering

Regjeringen krangler så busta fyker om hvordan organiseringen av Sykehus-Norge skal være.

Regjeringen holder mange lokalsamfunn for narr. De både garanterer for at ingen lokalsykehus skal legges ned samtidig som de lar de regionale helseforetakene tømme mange lokalsykehus for innhold. Den helsepolitiske spagaten er uholdbar fordi så mange spørsmål knyttet til sykehusstruktur nå skal avgjøres.

Vet du om ditt lokalsykehus skal legges ned eller ikke ?

Les mer om: Rødgrønn regjering krangler om Helse-Norge

Vist 199 ganger. Følges av 2 personer.

Kommentarer

Det er faktiskt bra at SP tar konflikt med AP.Da kan det väre greit å vite at FRP og Höyre stötta dagens helseforetaksmodell.Da klirrer det i glasshus når Höyre eller FRP kritiserer dagens besluttninger av byråkratene i foretakene.Politikerne sa i fra seg styring da reformen blev gjenomfört 2005.Det er naturligtvis et demokratiskt underskudd at foretakene kan gjöre som de vil uten at ansvarlig statsråd griper inn og instruerer.Dette er et resultat av markedsstyring av offentlig sektor,derfor burdte liberalistene i FRP og Höyre holde mun.Dette er ikke ditt poeng,men fakta som beskrevet.Du har kritisert andre for at de skriver innlegg i arbeidstiden,men hva er det du gjör?Eller har du ferie?

Denne konfilkten skulle vært opp og avgjort i Soria Moria for lenge siden. Det viser bare at alt er ikke som det later til å være.

Hvis du mener at jeg bruker arbeidstiden til å skrive på origo – da får du klage til hvem du vil. Du gir meg en god latter. Kom med flere humørfylte innslag – du gjør dagen min :) HAHAHA !!!

Du beskyldte Sjur Kaasa for å skrive i arbeidstiden i en annen tråd der du som vanligt manglet argumenter.Du driver med regelrett tull og det er ikke humoristiskt

Hold en sakelighet her Lars. Jeg har ikke beskyldt noen. Vedkommende element er statsansatt og hvis han bruker dagene på å diskutere politikk i arbeidstiden er dette graverende. Hvis han gjør dette må arbeidsgiver bli underrettet om dette. Vedkommende kan ikke bruke skattebetalernes penger til å være hobby-politiker.

Men tilbake til innlegget. Denne helsekonfilkten skulle vært opp og avgjort i Soria Moria for lenge siden. Det viser bare at alt er ikke som det later til å være.

Stig E er en høyrepopulistisk spammer, hverken mer eller mindre. Det er ingen grunn til å gi ham oppmerksomhet, Lars A.

Tusen takk for fine ord – det varmer !

det er helg gutter..shake hands å smil litt da vel:)

Annonse