Nok en ny meningsmåling bekrefter trenden om at Høyre og FrP har fortsatt forsprang!

Nok en meningsmåling som bekrefter at norske velgere ikke har noen stor tillit til AP og de R/G i regjering – jf Høyre og Frp over 50 prosent på måling

Får en oppslutning på 51,8 prosent på ny meningsmåling gjort for TV 2.

Høyre og Fremskrittspartiet får en oppslutning på til sammen 51,8 prosent på den siste meningsmålingen TNS Gallup har gjort for TV 2.

Dersom målingen hadde vært valgresultat, ville de to partiene fått 92 mandater og sikkert flertall på Stortinget. Høyre øker med 1,6 prosentpoeng sammenlignet med målingen forrige måned og får en oppslutning på 26,4 prosent. Frp øker med 3 prosentpoeng til en oppslutning på 25,4 prosent.

Arbeiderpartiet går tilbake med 2,9 prosentpoeng og får en oppslutning på 27,5 prosent.

Målingen gir ellers SV en oppslutning på 5 prosent (-0,8) og Sp 5,1 prosent (0,5). KrF får 3,5 prosent (-0,9) og Venstre 4,2 prosent (0,1). Rødt oppnår 1,6 prosent (-0,6).

Vist 316 ganger. Følges av 1 person.

Kommentarer

En meningsmåling er det den er – det er valgdagen som teller men det er en god indikasjon på at folket er ganske “Fed Up” av Regjeringen med gullbuksene. Norge forfaller på rot mens Jens og damene pøser på med penger til utlandet. Regjeringen lover og lyver – de vil – de vil men får det ikke til.

Jens Stoltenberg sa at skulle ta gjenvlag – selvfølgelig sa han det men han tar en Pølse-Hansen og går av like etter valget.

Vi har’nte ti te sånt tull som poletikk nå om da’n , serru, Stig å Spectator……
Nå ærr’e allvår i fobballen i Sjarsbårr!

Ler – ventet faktisk på deg ja! Det beste laget bør nok representere Østfold – så det blir spennende denne avslutningen! :-))) Lykke til!

Annonse