Ny meningsmåling stadfester og bekrefter at AP og de R/G for tiden er i betydelig mindretall hos den norske befolkning!

Nok en ny meningsmåling bekrefter og synliggjør den betydelige tilbakegang AP i særdeleshet og de R/G har i den norske befolkning for tiden! Stadige påviste løftebrudd og merkbar slitasje for samarbeidspartiene på grunn av uregelemssigheter og ulovligheter taler nå sitt tydelige språk! Jf

Frp tar innpå Arbeiderpartiet i oppslutning
Ny meningsmåling viser at Arbeiderpartiet faller mens Fremskrittspartiet stiger..

Fremskrittspartiet går fram 2,7 prosentpoeng til 25 prosent mens Arbeiderpartiet faller 3,8 prosentpoeng til 27,8 prosent på en meningsmåling som Respons har laget for Aftenposten.

Forskjellen på landets to største partier er dermed blitt mindre siden forrige måling i oktober. Høyres oppslutning er omtrent uendret, tilbake 0,1 prosentpoeng til 24,4 prosent.

– Ligger stabilt høyt
– Denne målingen er nok en bekreftelse på at Høyre og Frp ligger stabilt høyt. Selv om Frp går fram, ligger også Høyre godt an, sier statsviter og valgforsker Hanne Marthe Narud ved Universitetet i Oslo til Aftenposten.

Blant småpartiene er det små endringer, med unntak av Venstre som går fram 1,2 prosentpoeng til 4,6 prosent.

Små endringer
Sosialistisk Venstreparti går fram 0,5 prosentpoeng til 5,9 prosent og Senterpartiet går fram 0,3 prosentpoeng til 5,2 prosent.

Kristelig Folkeparti går tilbake 0,1 prosentpoeng til 4,7 prosent. Rødt går fram 0,1 prosentpoeng til 1,3 prosent. (©NTB)

Vist 535 ganger. Følges av 6 personer.

Kommentarer

De rødgrønske kan selv takke sin egen mageplask og månelanding for disse reultatene. De hauser opp velgerne med at vi har så mye penger – mange penger å fordele. De går på trynet, mageplask og månelanding. Når dønningene har roet seg og velgerne atter en gang våkner fra dvalen forlater de et skipet

Det var jeg ikke klar over at man hadde fargerike måneturer med innlagt badetur og siesta hvor man kunne gå i dvale på hjemturen. Helt rett Stig E, disse röd/grönne tar seg til rette i politikken, skamme seg skulle de.
Hvorfor går de på trynet, har de ikke bein?

Dette er innlegg som har indremedesinske effekter.Vi er i stand til å lese

Lars – abonnerer du på et Legetidsskrift siden du kommenterer indremedisin ?

En trenger ikke alltid å väre psykolog for å forstå at noe er galt fatt.

RIKTIG !!! HUSK DET TIL EN ANNEN DEBATT !

Du tok nok ikke hintet

Sikkert ikke du heller ;)

“Stadfester og bekrefter” - Hva er forskjellen?

Var det noen som sa at noen avsporet debatten??

Dette er jo ingen virkelig debatt, Vestly. Hun som startet tråden er bare ute etter å spamme Sarpeliv.no/Debatt.sa. Spectator og Stig E vet vel knapt nok hvor Sarpsborg befinner seg på kartet. Det er trist at en lokalsone skal ødelegges på denne måten. Men det er ikke første gang det skjer, dessverre.

Det beste innlegget på lenge Nomen.En av de verste er vel utestengt,men det hjelper lite når de andre som Stig og Spectator tar over den “jobben”.Hvem er så disse anonyme som ikke tör å stå frem med navn?

Tragisk at enkelte som denne Nomen og Andersson som bare avsporer og ødelegger den viktige informasjonen i tråden som egentlig kan debatteres! Men de vet vel at det de står for er i klart mindretall? Eller? Jeg bare spør..?

Spectator, du er ikke seriøs nå, du får også inkludere denne Stig E, makan till kunskapsløs person skal en lete lenge etter. Han satt jaggu nærme når det smalt.

Enig med deg Vestly, makan til tullebukk skal du lete lenge etter, han skriver jo bare töys og gjentar seg selv i det uendelig. Du har rett, han satt närme når det smalt.

Personangrep som dere foretar – er også en avsporing – dessverre!

Tror ikke at vi skal begynne og diskutere avsporing i debatten, der er han i en egen suveren stilling.

Det dere driver med – endrer ikke det eksisterende faktum at AP og de R/G er i sørgelig mindretall med sympasitører i den norske befolkning! Det er det tråden dreier seg om – ikke de rene forsøk på avsporing og tøv som da dere legger opp til! ;-)))

Jeg bryr meg ikke om hverken AP eller de rödgrönne.

Men det er langt frem til valget, så mye kan endre seg, dessverre.

Debatten er om Ny meningsmåling som stadfester og bekrefter at AP og de R/G for tiden er i betydelig mindretall hos den norske befolkning. Alt annet er avsporing.

Det er to hobby-svensker som har gjort det til sitt kall og avspore enhver debatt. Hva er det som gjør at disse svenskene har mer rett å diskutere på sarpeliv enn oss andre? Mener de seg selv som en sarping og kun de kan få diskutere på sarpeliv og SA ? I så tilfelle – hvorfor tar de seg til rette i andre byers debattsoner. Og hvorfor er de ikke mer opptatt av politikken som føres i Sarpsborg ? Hvorfor skrives det om Sverige, Danmark, Zimbabwe, Malaysia, Frankrike + flere land i en Sarpe debatt. Klarer de ikke å følge Sarpelivs egne debattregler ? Enn så lenge så får de bare holde godt kjeft !!!

La oss møte i Klokkergårdsveien 32 for en matbit der vi kan diskutere dette videre

Med hvilken rett kan Stig E kle seg i en mentor rolle her på Origo.

Stig E du juger, disse 2 du mener finner ikke jeg på andre byers debattsider, så dine påstander stemmer ikke.
Videre så er du som ikke er opptatt av politikken i SArpsborg, slik disse 2 er, som vanlig snur du saker på hodet og fraviker alle regler på et debattforum.

Så inviterer du på mat, du som verner om din egen identitet, som jeg leste på en annen tråd, så beskylder du mot debattanter for og true deg med våld, noe som jeg ikke kan finne at noen har fremsatt her på Origo, bare du som føler deg truet av din egen skygge. Kanskje du har mottatt en privat melding, da syns jeg du skal henvende deg til politiet, trusler aksepteres ikke.

Jeg aksepterer din invitasjon, fortell meg bare når du vil møtes Klokkergårdsveien for en matbit.

Heia Stig! Håper ikke du lar deg påvirke av enkelte her inne.

Aksepterer innvitasjonen jeg også.Dato og klokkeslett etterlyses,men klarer å betale maten sjöl

Svein – Jeg er ingen Mentor på Origo – jeg med flere er bare drittlei av avsporinger og sure oppstøt fordi vi har en annen politisk mening. Jeg synes du er utrolig usakelig når du sier at jeg har truet med vold. Det er slike ting som fullstendig er hjernedødt og avsporing. Jeg vil ha meg frabedt for slike påstander.

Et eksempel på din bastante uttalelse som ikke holder vann er Lars Andersson. Han fotfølger meg rundt Origo og legger igjen sure oppstøt. Nok et nytt eksempel er Guinnar Bjerke som diskuterer land som Sverige, Danmark, Zimbabwe, Malaysia, Frankrike + flere land i Sarpe debatter.

Disse to er ikke 100 prosent opptatt av politikken i Sarpsborg. Les innleggene til dem begge.og du vil se at du kommer med svada – og svada kommer du ikke langt med i slike diskusjoner.

Når det kommer til matbiten må alle ha tid ellers er det ingen vits.

Hvorfor diskuterer Svein Vestly på SA debatt når du ikke har tilhørighet i Sarpsborg?

Det eneste jeg ønsker er en sakelig politisk debatt. Vi alle gjør feil og ingen er bedre enn den andre.

Jeg gidder ikke og komme, alt for langt og kjöre for en matbit.

Stig E, nå kommer du atter med en påstand som det ikke er hold i.

Begge mine foreldre ligger begravd i Sarpsborg, nesten alle mine venner bor der, samtidig som jeg er en del av Sarpsborgs kulturliv.
Så min tilhørighet til Sarpsborg skal du ikke bekymre deg for.

Men hva er din tilhørighet til Sarpsborg?

Å diskutere meninger skal vel ikke ha noe med ens opprinnelse å gjöre.Jeg har “bare” bodt i byen 12 år,men trives godt her.Jeg har reist mye innenlands som reisemontör,så det var tilfeldigt at jeg havna her.Det sier seg sjöl at en blir tilpasningsdyktig med en slik bakgrunn.Folkeskikk er det aller viktigeste når en har jobbet mye sammen med fremmede mennesker av alle slag,men det hindrer meg ikke å ha meninger.For det meste får en som fortjent.Det gjelder å ha en positiv innstilling.For å si det sånn.Det nytter ikke å syte over väret.Det får vi ikke gjort noe med.Men utruste seg etter forholdene

Svein Vestly
Jeg har ikke for vane å diskutere personlige ting som f.eks min relasjon til diverse byer. Om du ønsker å gjøre det er helt fint for meg. Du skal heller ikke bekymre deg over min og hvilken relasjon jeg har til byen. Det har du ingenting med. Øl er kultur sies det. Så hva er det vi egentlig vi diskuterer her ? Hvem som skal få lov å mene hva på SA debatt ?

Lars
Diskusjonen har pågått lenge om hvem som har rett til å diskutere hva og hvor. Det er dere som henviser til reglementet til Sarpeliv. Når det er sagt sliter dere litt med tankgangen – Gjør som jeg sier – Ikke som jeg gjør ! Kan ikke si at du har vist deg fra din beste folkeskikk side selv med erfaring som reisemontør i bagasjen.

Til alle
Det eneste jeg ber om er at vi kan være venner med ulik politisk oppfatning. Er du uenig i temaet kan du gjøre en av to ting. Sakelig diskusjon eller hold deg borte.

Det vi diskuterer:
Nok en ny meningsmåling bekrefter og synliggjør den betydelige tilbakegang AP i særdeleshet og de R/G har i den norske befolkning for tiden! Stadige påviste løftebrudd og merkbar slitasje for samarbeidspartiene på grunn av uregelemssigheter og ulovligheter taler nå sitt tydelige språk!

Jeg er selektiv hvem jeg vil ha som venner,men det går ikke på politikk,men holdninger

Du er en merkelig skrue Stig E, du spör Svein V;
Hvorfor diskuterer Svein Vestly på SA debatt når du ikke har tilhørighet i Sarpsborg?

Han svarer höflig og stiller deg samme spörsmål, hva din tilknyning til Sarpsborg er, da svarer du;
Det har du ingenting med.

Dette viser atter en gang hva slags menneske du er, pröver du og kartlegge ham, slik du gjör med alle andre?

Så vil du väre venner med alle her inne, da bör du endre oppförsel.

OK, teskje debatt. Du trenger ikke å ha venner bare du holder en sti ren – og oppfører deg på samme måte du vil at andre skal oppføre seg ovenfor deg. Vi får se hvilken holdning du kommer til å føre når du leser mine fremtidige innlegg.

Du har mange mot deg i denne debatten Stig E – men du har gode opfatninger om den gemene hop som disse representerer – for maken til sjkanerende og avsporende debattanter fra det tråden er ment til – det skal du virkelig lete lenge etter! Det er tildels meget ufine angrep på deg og din oppfatning – og med slike enkelte elementer opptrer i denne sammenheng kan du kanskje også regne med korporlige avstraffelser slik minst en i denne tråden tidligere har bekjentgjort også overfor undertegnede! Vel også en annen har opplevet bermen i offentlig sjikane på offentlig sted som f eks Roger Larsen i Sarpsborg by – for det er faktisk slik noen av disse opptrer! La de bare herje med sine sjikanøse verbale utspill – men ikke møt disse på noen som helst annen måte! Det er en debatt ikke verdt å risikere personlig helse og helbred i en slik sammenheng!

Spectator – I mitt yrke møter jeg verre typer enn disse pusekattene. Jeg kommer til å fortsette mine innlegg både her og der.

Ellers vil jeg henvise til det jeg skriver i min profil:
Om jeg bor på Toten, Trysil, Bergen eller i Oslo spiller ingen rolle for deg som leser dette. Jeg er kun med i dette fora for å diskutere saker og ting, ikke personlige ting.

I denne kriminelle tid ønsker jeg ikke å stå frem med fullt navn. Jeg ønsker ikke meningsmotstandere bankene på min dør til alle døgnets tider. Derfor synes jeg at Origo har fine regler om privatlivets fred. Men det er ikke alle sosialister som liker Origos regler. Synd for dem !

Nå vil jeg ikke bruke mer tid på disse elementene – de er ikke verd det !
Jeg vil heller bruke tid på å fortelle om rødgrønn mageplask og kræsjlandinger på månen – håpløs politikk.

.

Spectator, du må ha frekkhetens nådegave, sender private meldninger, hvor du forsöker og gjöre narr av dine med debattanter, så fremstiller du det som at det er du som blir angrepet.

Jeg har sagt det förog jeg sier det igjen, det fins ingen her inne som er farlige, de fins bare i din egen syke verden.

Stig E, nå har vi flötepuser og pusekatter, hva blir det neste.

Du behöver ikke og fortelle om den rödgrönne politikken, den kjenner jeg, fortell om din politikk, og hvor bra den er.

Jeg har ikke fått noen på döra p.g.a. mine meninger,men derimot mange positive tilbakemeldinger.Jeg har 1182 bra for 743 innlegg.Det er jeg faktiskt stolt over.Så da lever jeg trygt. Hverken du eller Spectator forsvarer de svake med deres holdninger og total mangel på lösninger.Bra Gunnar.Töffeldyr finnes det mange av

Samme her Lars, jeg har 1262 grönne tomler på 805 bidrag. Lurer på hvor mange Stig E og Spectator har.

Står frem med fult navn og har aldri opplevd det som negativt eller mottat trusler, (hvis man ser bort ifra Stig E og Spectator da). Jeg har heller ikke fått noen på döra, kanskje det er langt og kjöre, men er det noen som föler at de har noe usnakka, så skal jeg betale bensinen.
Så hva er de redde for, seg selv?

Det er utrolig for selvskryt fra disse to – men et gammelt ord er at selvskryt stinker det dritt av! Sannsyligvis er nok både Stig E og jeg minst like sosiale og hjelpsomme individer for andre enn f eks denne reisemontøren som han kalte seg! Forøvrig har han jo f eks selv tt og ikke minst bifalt med reelle trusler i enkelte tråder! Jeg husker f eks saken med Roger Larsen og SA! Trist – men meget opplysende sak om hvilke demokratiske spilleregler som følges! Egentlig meget tragisk!

Men Roger Larsen trua vel ingen, Spectator?

Stig E – denne Bjerke sendte meg melding om å få din private e-mail adresse – som jeg selvsagt ikke har! Men slik opererer disse folkene – på tvers av skikkelighet og ordentlighet! Slik er det dessverre! :-)))

Bjerke – det var Roger Larsen som ble overfalt, sjikanert, truet og overhøvlet på offentlig gate i Sarpsborg av noen direkte kriminelle pøblete “debattanter” eller noe slikt! Den saken er visstnok tidligere godt beskrevet! Det er farlig å ha meningers mot i denne byen – ser det ut til! :-)))

Jeg har 262 tomler på 160 innlegg, i følge Gunnar og Lars så er jeg da en bedre debattant enn de :))

Til Gunnar Bjerke og andre.

Jeg er her for å diskutere den politiske floppen til de rødgrønne – ikke for å få brev-venner.
Jeg opplyser aldri noe personlige ting – ei heller til de som er i min krets.

Du får skrive din epost her

Helt rett Erik………….du har 61% og jeg har 63%

Det var det jeg mente, han skader ikke en flue engang. Og du vet at jeg ikke stötter slike handlinger.

Når jeg ba deg om emailen, lå det noen trussel da i den meldningen?

Bjerke – neida du har ikke truet noen enda det jeg kan erindre! :-)))

Vi kan ha ulike meninger, men historien som du fortalte om RL er ikke holdbart.

Så det kan du väre trygg på, en matbit med meg skal väre 100% trygt….:-) Og ikke noen trussler ifra andre deltaker eller.

Gunnar – neida jeg tror ikke du er like krigersk som visse andre i slike sammenhenger! Ha en fin kveld og kos deg med PC og TV! Det skal jeg nå! :-)))

Det er et gammelt ordtak som sier at en vet hva en har, men ikke hva en får. Jamfør studentene i London som stemte på Cameron, fikk en tredobling av studieutgifter og nå sloss mot politiet i Londons gater.
Norge er fortsatt kåret til verdens beste land å bo i og dette holder i massevis for meg.

Annonse