Hvor effektiv er egentlig Sarpsborg kommune ?

Det er de som styrer kommunen – i dette tilfellet Arbeiderpartiet – som skal vise velgerne hvor effektiv de kan klare det..

Hvis de mest effektive kommunene i Norge fikk sette standarden, kunne man fått frigjort 29 milliarder kroner til bedre skole og eldreomsorg. Det viser en ny analyse. Hvor mye kunne Sarpsborg ha spart i dette tilfellet ?

Bare innen pleie- og omsorgssektoren ville norske kommunepolitikere ha fått over 12 milliarder kroner mer å rutte med (rundt 15.000 sykehjemsplasser) hvis man lot de mest effektive kommunene sette standarden, skriver Aftenposten. Hvor mange flere plasser kunne Sarpsborg ha fått hvis de var mer effektiv – har du tenkt på det ?

Tenk om Sarpsborg kunne vært litt mer effektiv og frigjort midler men de som står i veien er nok Arbeiderpartiet. Hvis du ikke får det du har krav på så er det nok deg selv å klamre.

Derfor bør du tenkte nytt – kast Arbeiderpartiet ved kommunevalget 12 september. La de borgerlige få prøve seg – det har vist seg at de er mer effektiv og får mer ut av kronene til det beste for deg og din familie.

Godt Valg !

Vist 246 ganger. Følges av 1 person.

Kommentarer

Men, men, men Stig E . . .
Nå har du akkurat påstått at Sarpsborg kommune er en fattig kommune.
Nå har du akkurat påstått at Sarpsborg kommune prioriterer feil
Nå har du akkurat påstått at Sarpsborg kommune må prioritere anderledes
Nå har du akkurat påstått at Sarpsborg kommune er inne i en hengemyr

Dette er du blitt anmodet om å utdype og forklare.

SÅ . . . med den viten som du tydeligvis innehar – som du fremdeles ikke har klart å underbygge – DA . . . lurere du på hvor effektiv(!) Sarpsborg kommune egentlig er?

Kan du ikke utdype dine påstander først . . . så kan sikkert noen svare deg på dine nye spørsmål i etterkant.
Det kan jo faktisk hende at du i løpet av dine nødvendige forklaringer faktisk er i stand til å svare deg selv.

SÅ så Steinar – du blir så rød i toppen hver gang noen kritiserer ditt kjære Arbeiderparti – det passer deg ikke :) Slik reaksjon betyr at det ikke står så godt til i AP-kommunen Sarpsborg og du prøver å snakke det over på meg. Det er du som leker eller er wannabe politiker – det er du som må ha svarene – ikke spørsmålene. Er det rart at Sarpsborg går på dunken når de har slike politiske klovner som deg ?

Annonse