FREDSPRISEN TIL EU .

OG DEBATTEN NORGE NEKTER Å TA OM DIREKTEDEMOKRATIET I SVEITS.

EU har nå fått fredsprisen, og hyllesten stod i taket når lunsjen ble servert i gamle frimurerhovedkvarteret vis a vis Stortinget. Symbolikken makteliten signaliserer, fornekter seg ikke.

Sveitsisk EU- utredning

Sitat:
Det går fram av en utredning om Sveits sitt forhold til EU som den sveitsiske regjeringen, føderalrådet, offentliggjorde fredag ettermiddag.

Ifølge utredningen er EØS-avtalen selvmotsigende, mens EU-medlemskap vil ødelegge for mye av nasjonal selvstendighet og det direkte demokratiet i Sveits.

De tosidige (bilaterale) avtalene Sveits har med EU på de sektorene begge parter ønsker å ha, er best.

Utenriksminister Støre ansatte sin mangeårige venn Morten Wetland til stilling i FN som ambassadør.. Denne Wetland har vært sentral figur i å få innført EØS avtalen sammen med Støre i 1986-92.. Han var også direktør i Statskraft med spesialoppgaver mot EU. Her ser dere fluelimet i Europa-bevegelsen i full enighet samkjørt og glattbarbert imot Norges Grunnlov.
Morten Wetlands siste kraftanstrengelser var ved Statsministerens kontor som sekretær.

De som har overtatt muldvarprollene i norsk politikk etter Jens Christian Hauge og Stein Rognlien er etter min oppfatning de to hovedmennene bak EØS-prosjektet, nemlig Jonas Gahr Støre og Morten Wetland. Hele det såkalte “EØS” er deres oppfinnelse. I realiteten var “EØS-forhandlingene” bare en gjennomgang av hvilke lovendringer som måtte til i forbindelse med EU-medlemskap. Overfor norsk opinion ble det gitt inntrykk av at det var en egen “EØS-avtale” det ble forhandlet om

Rapport i EU-DEPARTEMENTET.
Sveits får gjøre hva det norske Stortinget sier er umulig: Drive business med EU uten å underkaste seg strømmen av nye EU- lover
abcnyheter skriver i denne artikkelen:

“EU er strålende fornøyd med EØS-avtalen med Norge, Island og Liechtenstein fordi disse landene har påtatt seg automatisk å innføre alle lovene Brussel utsteder for det indre markedet.”

Dette er ytterligere en bekreftelse på at EØS er en gedigen kreftsvulst på rammeverket til vår konstitusjon – Norges Grunnlov.

Hva Nigel Farage mener om at EU mottar Nobels fredspris

Dette er fullstendig i strid med grunnlovens ånd og prinsipper. Og folket må nå skjønne at Norge pløyes utfor stupet av EU.

Les vår artikkel

NEI til politikermakt JA til folkemakt JA til Direktedemokrati

Norgespartiet behøver din signatur

Last ned underskriftslisten her

Husk at den må printes ut , påføres navn, dato og adresse og sendes innen 31.12.12

Vist 155 ganger. Følges av 1 person.
Annonse