Venstrevridd SP? med leder uten tillit? ...

Ja en kan begynne lure på om dagens SP er helt ute på politisk ville veier – med oppslutning i nærheten av sperregrensen – og ikke minst med en leder med virkelig nedsatt selvbeherskelse, agressiv opptreden og liten selvrefleksjon i etterkant og med klar tilslutning til venstresiden – mot ønsket til mange SP-velgere rent politisk! Det er derfor rene meningsmålinger som denne om dette som kanskje SP nå burde begynne ta på alvor kanskje!? Burde de igjen søke mer med mot midten igjen og mer mot aksen sentrum-høyre som tidligere og rent historisk basert? Men jeg bare spør…?Jf fra NTB/Hegnar online

Erna Solberg landets mest populære partileder
Mens fire av fem mener Høyres Erna Solberg gjør en god jobb som partileder, er tilliten til Senterpartiets Liv Signe Navarsete på bunn.
Bare 15 prosent mener Navarsete gjør en god jobb for sitt parti, viser en måling Ipsos MMI har gjort for Dagbladet.

Mens 81 prosent mener Solberg gjør en god jobb for sitt parti, mener 61 det samme om Arbeiderparti-leder og statsminister Jens Stoltenberg. KrFs Knut Arild Hareide får positiv omtale fra 51 prosent. Venstres Trine Ski Grande får 43 prosent, Frps Siv Jensen 39 prosent mens bare 16 prosent mener SV-leder Audun Lysbakken gjør en god jobb for sitt parti.

Navarsete får heller ikke mye støtte blant egne velgere. Bare en av fire Sp-velgere mener hun gjør en god jobb som partileder. (©NTB)

Vist 85 ganger. Følges av 1 person.
Annonse