Erna øker forspranget til Jens og har langt større tillit!!! ...

Nok en meningsmåling – denne gang fra Norstat – viser at det norske folk denne gang soleklart foretrekker Erna fremfor Jens som statsminister! I tillegg til at H for tiden også er landets klart største parti – så har de også en leder med størst tillit og gjennomslagskraft som fenger norske velgere! Hva skyldes det mon tro??? Jf sakset fra NRK i dag -

Erna øker forspranget til Jens

– Nå ser jeg muligheten til å realisere mine politiske ideer, og det er jo det enhver politiker drømmer om, sier Høyre-leder Erna Solberg. På NRKs statsministermåling for august har hun festet grepet.

Fem uker før stortingsvalget øker Erna Solberg forspranget til Jens Stoltenberg og er nok en gang den de fleste vil ha som statsminister.

I statsministerbarometeret Norstat har gjennomført for NRK i august, sier 37,7 prosent av de spurte at de ønsker Jens Stoltenberg som statsminister, mens hele 42,1 prosent vil ha hans utfordrer Erna Solberg.

Høyre-lederen ligger dermed 4,4 prosentpoeng foran dagens statsminister og har økt forspranget sammenlignet med forrige måling i juni.

Vist 159 ganger. Følges av 2 personer.

Kommentarer

Jaja, Spectator!
Fokus på politikken og ikke på personer, ville vært en befrielse! – Ikke ta seieren ut på forskudd!

Det ligger da i bunnen dette med ny politikk og nye muligheter! :-) Kvinnen leder fortsatt!

En fersk meningsmåling utført av TNS Gallup for TV 2 viser at et stort flertall av velgerne tror Erna Solberg blir statsminister etter valget.

Hele 75,1 prosent av de spurte har tro på Høyre-lederen, mens bare 23,5 prosent tror nå at Jens Stoltenberg fortsetter som statsminister.

Annonse