Valgforskere mener Stoltenberg taper valget!!! ...

Det ser ut til at valget allerede er tapt for AP og de R/G! Valgforskere mener nå at det ikke er rimelig sannsynlighet at de kan vinne dette storingsvalget! Jf

Valget synes alerede tapt

Vist 182 ganger. Følges av 2 personer.

Kommentarer

Men det er artig å se krampetrekningene. At det skal dukke opp saker som skal gavne dem er mer usannsynlig. Hjelperne i byråkratiet, media og LO har ikke slike saker på lur, de har trolig bare negative saker de prøver å underslå til etter valget. Jobben med å underslå er for stor til at de har tid til å drive valgkamp?
Om de hadde noe, så ville det kommet før. Å tiltrekke usikre like før valget med positive saker er et sjansespill.

Det er jo merkelig stille fra Ap-supporterne og Jens er opptatt med å klemme damer, dele ut roser og kysse babyer.

Babykisser.

To betydninger:

Politisk, der en politiker koser små og store barn i håp om å vinne barnas foreldres stemmer og lojalitet: There were lots of promises at the town square today when four local baby-kissers tried to rally interest in the upcoming election.

Undomsvokabular: baby-kisser : a guy who dates someone younger than half his age plus six. (like an 18-yr-old who makes out with 14-yr-olds)

NRK virker litt pinlig berørte om dagen. Har de dårlig samvittighet kanskje? De har i alle år støttet Ap, men nå ser de at monopoler og statstøtte står i fare for dem. De snur kappen etter vinden, slik at de kan virke mere høyrevennlige når høyrekrefter setter inn og truer dem etter valget? Se mindre partiske ut?

Jeg tipper at både Høyre og Frp husker NRK og alt (galt) de har gjort for LO og Ap. Israel-antipatien og taushet i integreringsproblemer har også plaget NRKs rykte.

Jeg mener det ikke er antipatien mot Israel som er det verste, men støtten til terrorister og diktatorer.

Taushet er ikke så ille, men å ignorere fakta og bevisst lage og fremme illusjoner er alvorlig.

Eksempel er naiviteten i f m utdanningen i Norge. Ikke undersøke hvordan det VIRKELIG står til.

Annonse