Kritikk- og klanderverdig feilinformasjon fra NRK om Erna eller Jens!!! ...

Dette kommer nå klart frem at Nrk feilinformerte bevisst om forholdet og stemningsvalget mellom Erna eller Jens i sin meningsmåling som nylig ble foretatt. Nok et bevis i at statskanalen fungerer som Ark (Arbeiderpartiets rikskringkasting) i tiden nå før stortingsvalget – og da med en kringkastingssjef med solid bakgrunn fra dette egne partiets organer bl a Amedia! Dette skaper da en form for informasjonskorrupsjon som ikke er særlig tillitsvekkende! Jf
Klanderverdig feilinformasjon

Vist 246 ganger. Følges av 4 personer.

Kommentarer

Og fra Dagbladet! jf
Kritikkverdig feilinformasjon

-og det aller, aller verste er disse politiske kommentatorene som etter en debatt liksom skal “hjelpe” deg til å mene noe og som selv stort sett stemmer på Arbeiderpartiet.

Vel dette blir da en form for statsstyrt feilinformasjon – og kanskje som heller litt til informasjonskorrupsjon – som kun er ment til å fremme egne interesser og eget parti – og å gå ut over meningsmotstandere og andre partier! :-)

- og NRK skal liksom være nøytral! Dette har med menings-diktatur, hjernevask og ingenting med demokrati å gjøre! det er ytterst skremmende når enkelte må ty til statestikker og prognoser, når en trenger andre til å mene noe for seg. dette er også ansvars fraskrivelse. Hvor mange selvstendig tenkende mennesker har vi igjen i Norge?

At stats-kanalen alltid har støttet venstresiden er ganske opplagt. Hunder biter ikke hånden som mater dem og journalister skriver ikke for mye negativt om de som betaler dem.
Massemedia og et lands regime skal selvfølgelig ikke gå i tospann, men i kommunistland er jo regimet tuftet på at media er korrupt. Det er bare å se på hva slags piss som blir servert på lederplass og hva som blir underslått. Jeg stoler mer på en klapperslange enn norske journalister.

-og vi betaler tilogmed for det! Etter valget må vi antakelig betale for all informasjon…heh…propaganda via Internet hos NRK hvis Arbeiderpartiet vinner valget.

Annonse