De borgerlige holder fortsatt god avstand til AP og de R/G!!! ...

I ny meningsmåling som kom i dag er regjeringspartiene fortsatt i stort mindretall om det hadde vært valg nå – og bare kort tid før det reelle stortingsvalget! Løpet synes allerede være kjørt for Jens & Co – og det er vel bare tid til å begynne og pakke ned i regjeringskontorene! Jf

Stort borgerlig flertall

Vist 195 ganger. Følges av 4 personer.

Kommentarer

Nå mobiliserer Mullah Krekar tilhengerne sine.
Og han oppfordrer dem selvfølgelig til å stemme på de partiene som ivaretar deres interesser best.

Den hyggelig trenden bekreftes i dag igjen! jf
Stort flertall for de borgerlige!

HU…..RR…….A AA…om 10 dager :))

Spectator, ja vi kan være ganske sikker på at de rød-grønne blir ikke gjenvalgt. Men hvilke regjering vi får etter valget, er nok mer usikkert. Det meningsmålingene viser, og hvem som får utjevningsplassene er vanskelig og regne ut. Ut i fra de siste målingene er Venstre, KrF og SP større enn FrP.
Hvis man ser i målestokk fra forrige valg, var Frp større enn Høyre. I den sammenheng er FrP de tapende, Høyre er i følge målingene dobbelt så store som FrP.

I dag snakker fylkeslederne, om en Bondevik 3 regjering, men med Erna som statsminister. Hva vil Erna velge ? hvis sentrumspartiene med SP, får flertall sammen med Høyre.. Er neimen ikke sikker på om vi vet valgnatten, hvilke regjering vi får. Det skal forhandles først. Det som synes sikkert er : Erna Solberg blir vår neste statsminister.

Dette blir vel det mest spennene valg natten. Stoltenberg blir ikke gjenvalgt, det toget har gått.

Per – leste du om hvordan det nå er åpnet for at han skal få betydningsfulle internasjonale posisjoner fordi han har bidratt med store norske overføringer av midler til drift??? Disse AP-folkene er virkelig noe for seg selv med disse selvetablerte klanene og dynastiene basert på offentlige midler! ler

Annonse