Import av kriminelle - eksport av terrorister

Mye tyder nå på at det var en 23 år gammel norsk statsborger som ledet angrepet på kjøpesenteret i Nairobi. Videobilder og undersøkelser av den norsk-somaliske mannens telefontrafikk styrker mistanken, sier PST i dagens VG.

I Pakistan sitter Arfan Bhatti fengslet, trolig også på grunn av lefling med terrorgrupper. I Syria kriger for øyeblikket et sted mellom 30- og 40 norske statsborgere som “hellige, muslimske krigere” sammen med Al-Qaida og andre ytterliggående islamister.

Her hjemme sitter Mulla Krekar fengslet for terrortrusler og trusler mot norske politikere. I fengselssystemet deler han fasiliteter med kriminelle fra 120 forskjellige land (pr 2011).

Litt ironisk kan man si at Norge importerer bred kriminell kompetanse og eksporterer spisskompetanse innen krig og terror.

Tiden hvor man kunne gli rett gjennom sikkerhetskontrollene ved å vifte med det velkjente røde passet, er med dette definitivt forbi. Den dagen du ligger svett over en benk på en mer perifer flyplass med en blåkledd finger på leting etter sprengstoff i skyggen av prostata, er tiden kommet for å skjenke naive rødgrønne politikere en liten tanke..

Vist 188 ganger. Følges av 5 personer.

Kommentarer

Ja, et fargerikt og eksplosivt felleskap er kanskje mer enn man (i Ap) kunne håpet på? Mulig det er noe i ordtaket “Du kan ikke få både i pose og sekk.”

Dette er faktisk en meget alvorlig og utfordrende utvikling – så helt enig med dine betraktninger, Øystein P!

De kommer til Norge og får asyl og lønn fra NAV, for så å vende tilbake til dit de kom fra
som hellige krigere,og dette får man bare akseptere i vårt flerkulturelle samfunn.

Ja, aksepterer man det ikke så venter alle de innlærte fyordene fra det rette politiske hold, vel og merke.

Ja, i Pakistan kan man kjøpe 12 stk Kalasjnikov maskinpistoler for en månedslønn fra NAV. Penger til overs for ammunisjon blir det også.

…ja, og de fleste av oss lukker øynene for det er så veldig bekvemt og helt A4…:-(

Annonse