De Rødgrønne tapte kampen om kjøpesenterforbud


Jeg ble veldig trist og lei meg når jeg leste at den tidligere rødgrønne-regjering tapte kampen om kjøpesenterforbud. Her har sosialistiske venstrepartis Bård Vegar Solhjell jobbet med denne saken for den tidligere rødgrønne-regjering i over 1 år, og så kommer den Blåblå-regjering og bare setter en strek over det hele.

Tenk så mange arbeidstimer denne Solhjell har brukt, og tenkt så mange offentlige skattekroner som er brukt til ingen nytte. Et kjøpesenterforbud er veldig viktig. Fy skam til den Blåblå-regjering.

Hva innbefatter dette kjøpesenterforbud og hvorfor var det så viktig for de rødgrønne ? Som den gode sosialist Bård Vegard Solhjell er, ville han tvinge alle fremtidige kjøpesentre i Norge til å etablere seg inne i – eller i umiddelbar tilknytning – til et bysentrum. Ja her støtter jeg Solhjell, vil du ikke – så skal du !! TVANG er det beste en sosialist kan gjøre for sin egen befolkning.

Den kloke sosialist Bård Vegar Solhjell snakker selvsagt for alle i den rødgrønne leir. Han sa at i fremtiden kan vi rett og slett ikke basere oss på at vi alle skal kjøre i bil ut av byene, slippe ut masse klimagasser og i tillegg tappe bysentrumene for handel. Godt sagt Bård Vegar !!

Hva er det vi som befolkning har tapt på og ikke få dette kjøpesenterforbudet ? Jo, Det største tapet for oss som bor utenfor sentrumsstrøk, vi som elsker kollektivtrafikk, vi som reiser med buss, trikk og tog ikke får denne fine opplevelsen av å reise inn til byen og handle dobbeltsenger, kommoder, reoler m.m , for deretter å ta med oss varene med hjem. Store dobbeltsenger inn på trikken er ingen problem. Den Blåblå-regjering har ikke skjønt det !!

Nei, de Blåblå er ekkel. Jeg husker på 60-70-tallet at vi hadde kun en kanal på TV, og det var NRK. Fantastisk. Klokken 18.00 satt vi oss foran svart-hvit TV-et. Barne-Tv var gøyt på den tiden. Hver tirsdag fikk vi spennende finsk fjernsynsteater, fredagen var det detektimen, og gjerne en cowboy film med Gunsmoke, Kitty, Festus osv. Morroa på TV var slutt klokken 23.00. Da måtte vi gå å legge oss. De Borgerlige ødela nok en stor TV opplevelse da de mente at NRK burde få konkurranse. Uff, så dumt. Nå har vi flere 100 kanaler og vi trenger ikke å gå å legge oss klokken 23.00

NRK hadde på den tiden kun en radiokanal. Vi som likte det statlige hørte på NRK mens andre friskuser digget radio Luxembourg med rock og pop fra det store utland. De borgerlige ødela vår fine norske radio opplevelse med å gi konsesjon til nærradiostasjoner, dette var på begynnelsen av 80-tallet. Tenkt at det var de borgerlige som innførte konkurranse på eteren. Uff så trist !! FYDDA !

Når jeg vokste opp på 60-70-tallet var det i blokk. På den tiden var timelønnen svært lav og vi kunne ikke bare bruke penger på alt og ingenting. Søknad til Televerket om telefon betydde lang ventetid. Vi måtte vente i over 12 mnd for å få summetone hjemme. Tellerskrittene var utrolig dyre i forhold til hva du hadde i lønn. Det var rene Julestemningen hver gang vi ringte det store utland. Vi følte oss veldig rike. Tellerskritt kunne gjerne koste mellom 5 og 25 kroner per minutt. Det var dyrt ettersom timelønna kun var 2-3 kroner. I dag kan du ringe så mye du vil, sende SMS så mye du vil + datatrafikk til kun kr. 199.- per mnd. Prisen tilsvarer en timelønn. Den dagen de borgerlige partiene oppløste tele-monopolet skrek jeg høyt samtidig som jeg rev meg i håret. Det var bedre å betale 30 ganger timelønnen for tellerskrittet. De borgerlige ødela alt !!

Nå har vi nok en gang de borgerlige i regjering. Hva skal de ødelegge for oss nå da ?

Vist 198 ganger. Følges av 7 personer.

Kommentarer

Hei, du har glemt det fryktelige söndagsåpent som kommer til å skade alle borgerne. Risken er jo at vi ikke hörer kirkeklokkene for alle som prater og handler og utförer alskens ukristelige ting på en söndag formiddag,

Nei vekk med de blå, de kan rent av forhindre en ukristelig söndagsreise til Sverige? Vår store helgefornöyelse, utover kirkebesöket, vil bli en saga blott, og dessuten lurer de oss til å konsumere, noe som absolutt ikke hörer söndagen til i dette landet….;)

Tenk på alle dem som ikke lenger kan ta den vanlige lördagsfylla, bare fordi at de må stille på jobb dagen etter,,,,, nei, skandale kommer dette til å bli, jeg tviler på at jeg noensinne kommer til å forstå …. disse blå …og hvor vil LO stå?

Fydda så ekle dere er! ler

Dere vil bare legge sentrum dødt og forlatt.Ettersom dere velger å være anonyme så tør dere vel ikke oppsøke sentrumnære områder og slenge med usakligheter som dere gjør anonymt.

Neida Andersson – dette er realiteten som f eks Thon benyttet seg av rikelig under regimet til AP ig de R/G! Du skyter alltid fra hoften – og bommer alltid! ler Dere R/G er jo ellers ikke kjent for å bruke sentrum mye dere heller – barer turer i marka etc. o l! Det blir ikke mye penger til sentrum av slik virksomhet heller! Dere skaper derfor ikke mye liv og røre – og politiserer derfor med feil fokus og for å lure folk og butikkeiere!

kj.senter i sentrum er kun økonomiske baktanker, at bilister skal valfarte ut av byene for og dra på senter taper jo staten penger på som,bompenger ,piggavgift,rushavgift parkering osv.

Er det piggavgift i Sarpsborg?Det er høyrestyrte Oslo det

nå er det vel ikke bare en by i norge vel lars…….

Lars – Nå har jeg søkt Sarpsborg om å få en tomt for IKEA. Den AP-styrte byen ønsker kun å prioritere kunnskapsarbeidsplasser enn et nytt møbelvarehus. Det er rart at vi fikk et NEI da de rødgrønne vil tvinge alle fremtidige kjøpesentre i Norge til å etablere seg inne i – eller i umiddelbar tilknytning – til et bysentrum.

Mine venner og jeg så frem til å gå på IKEA og kjøpe store dobbelt senger, kommoder og hyller for så å ta dem med på bussen. Selvsagt vil vi bruke sekkehjul fordi det er alt for tungt å gå å bære på disse tingene. Disse tingene er praktisk å ta med seg på bussen for bussene er jo laget for slike store ting.

Det er viktig å reise inn til byen med sekkehjul. Det forurenser ikke mye men desto mer klarer jeg å få med meg.

Så Lars, Hvor kan jeg plassere IKEA inne i sentrum ? Det må i tillegg må det være gåavstand til en bussterminal eller busstopp. Trikk og tog hadde vært det beste men……..hvem tar trikk i Sarpsborg ?

Luer på om jeg skal søke kommunen om en stor næringstomt inne i sentrum der jeg kan selge sekkehjul. Plassen må minst være på 20-30 mål da jeg trenger flere parkeringsplasser til biler som forurenser.

Lars det er noen som har invitert deg på omvisning i sentrum før , tatt i mot tilbudet ?

Annonse