Bankenes lille rentebløff overfor kundene - DnB aller verst nok en gang!

Det er litt oppsiktsvekkende at bankene har signalisert rentekutt uten at sannheten rundt dette kom på bordet for kundene. Det viser seg at innskuddsrenten ble senket så ettertrykkelig at det mer enn dekker rentekuttet og finansierer det – for bankene tjener faktisk mer enn før ved at rentemarginen har økt. Dette går selvsagt sterkt ut over f eks alle de pensjonistene som har plassert sine oppsparte midler for alderdommen i de samme bankene – og de finansierer i stor grad derfor bankenes rentekutt. I og med det også fra statlig hold nedreguleres i pensjon med 0,75% så er det nok en gang slik at pensjonistene bidrar ekstra for å holde staten flytende tross alle olje- og fondsinntektene! Dette er i det minste en meget god grunn til å vurdere egne bankforbindelser – for å få best mulig rente! Jf
Bankenes rentebløff

Vist 276 ganger. Følges av 5 personer.

Kommentarer

Det mest oppsiktsvekkende er jo ikke, Spectator, “at bankene har signalisert rentekutt uten at sannheten rundt dette kom på bordet for kundene”! Nei, det mest oppsiktsvekkende er at regjeringen med statsminister Erna Solberg og finansminister Siv Jensen i spissen, etter syv – 7 – måneder på maktens tinde ikke har gjort en fjert for å få bankene inn på riktig kurs. Eller sagt/skrevet på en annen måte: Få bankene til å forvalte sitt samfunnsansvar med vett og forstand – og til beste for kundene! De har makten, men gjør intet! Det skulle jo bli så veldig mye bedre bare man ble kvitt Jens & co! Vi er mange som ikke opplever noen forskjell – i det hele tatt. Snarere tvert i mot.

Det eneste de to kvinnene og resten av kollegiet – forøvrig anført av stortingspresident Olaf Michael Thommessen – har sørget for å skape et sterkt inntrykk av, er at Norge er blitt et ‘lydrike’ under kommunistdiktaturet i Beijing: Menneskerettigheter synes å desavueres til fordel for kremmerne og kremmerånden. Og i dag ble selveste Aslak Sira Myhre, kjent fra sitt sterke engasjement som RV-leder, utnevnt i statsråd til Norges nye riksbiblotekar. Mon tro: Ga utenriksdepartementet i Beijing sin tilslutning før utnevnelsen fant sted?

Du store kineser hvilken politisk gjørme vi er havnet i …

Du store kineser hvilken politisk gjørme vi er havnet i …

Ja, mulig den nye regjeringen havnet i gjørma,(etter sin overtakelse) men tror nok kanskje de er istand til å dra seg opp ved egen hjelp.
Vi får vel kanskje vente noen måneder til for å sjekke det.

Nei, det mest oppsiktsvekkende er at regjeringen med statsminister Erna Solberg og finansminister Siv Jensen i spissen, etter syv – 7 – måneder på maktens tinde ikke har gjort en fjert for å få bankene inn på riktig kurs. Eller sagt/skrevet på en annen måte: Få bankene til å forvalte sitt samfunnsansvar med vett og forstand – og til beste for kundene!

Ja, sånn er ståa etter syv – 7 – måneder.
Tillstanden etter 96 mnd, (da denne regjeringen startet) var vel kanskje heller ikke det helt store å juble for, eller?

Resten er ikke engang verdt en kommentar!

Det er fint at folk følger med i hva som skjer i de store selskapene i Norge. De gjør alt de kan for å tjene penger.
Også autoriteter kritiserer DNB, og det var i en sak DNB tapte.

Vel – denne Agnes Bergo kan vel knapt kalles en autoritet, men at hun har rett i at DnB har ført både lånekunder til spare- og investeringsprodukter og andre til å kjøpe strukturerte investeringsprodukter er en kjent sannhet! Leste i avisene for en tid siden at mange flere ble lurt til å investere i et eiendomsfond som viste seg være et rent tapssluk! Et rent lureri altså! DnB er derfor en bank en ikke kan stole helt på i det hele tatt! Bjerkes vennskap med Stoltenberg og Sigbjørn Johnsen – ga dem lov til å foreta nesten hva som helst! Det er nå heldigvis blitt stoppet med ny regjering!

Annonse