BREV TIL HELSEMINISTER BENT HØIE VEDR. ØKNING AV KREFT OG SÅKALTE LIVSSTILSSYKDOMMER.

Jeg vokste opp i Finnmark med 3 fiskemiddager i uken , masse frukt og grønnsaker og“kreft” var ett fremmedord .

Idag er det en sykdom som rammer flere og flere mennesker , så spørsmålet er da “: Hva skyldes den voldsomme økningen i krefttilfeller ?

I følge boken“Sannheten på bordet” av Nils ChristianGeelmeyden , som er en meget god og veldokumentert bok er nordmenn sykere enn de fleste andre .

Sitat”:

Nordmenn har høyereforekomst av kreft i prostat , teskikkelkreft, , tarmkreft , hudkreft ,diabetes, multiple sklerose , hoftebrudd, benskjørhet , kronisk smertediagnose,

fibromylagi ,ryggledelser, astma,psoaris, og allergier enn noen andre.

Det antaes at ca.700000 har eller står i fare for å utvikle diabetesog ingen steder i verden erdet flere barn som har sukkersyke .

Ca. 400000 antaes ålide av depresjon og ca, 320000 forventes å bli undersøkt eller behandles forhjerte- og karsykdommer .

Hvert år får ca. 2600kvinner påvist brystkreft ,forekomsten er doblet på 40 år og økningen er 5 %årlig .

Ca halvparten av dennorske befolkning regnes som overvektig og det samme gjelder for hver sjette 8 åring .

*De vanligeste årsakene til sykdomsdød har sammenheng medkronosk feilernœring som kreft, slag,luftveissykdommer Alzheimer og Diabetes *. .

Norge er på verdenstoppen når det gjelder medisinering av barn for søvnproblemer og ADHD .

I Norge tillåter man ca. 2700 ulke aromastoffer i maten, for å gjenskape smaksegenskaper som erblitt ødelagt i produksjonsprossessen .

1 Januar 2001vedtok Stortinget å underlegge seg EUs matsminkedirektiv fra 1994 der 80 nyetilsetningsstoffer ble tillatt , tilsammen har vi nå rundt 4000 lovligematsminkestoffer med hvert sitt E – nummer .

Iskrem inneholder ca 31 forskjellige fargestoffer og 13 forskjellige søtningsstoffer .

I Norge er det tillatt å bruke 49 ulike fargestoffer i nœringsmidler , en sœrlig uro til 11 av disse, , dette er de syntetiske azofargestoffene som ar forbudt i Norge fra 1978 – 2001 , disse rammer sœrlig barn , de brukes i fargesterke godterier, saft, brus og is og reduserer veksten av nerveceller , som kan føre til ADHDOG HYPERAKTIVITET , allergiske reaksjoner ,pusteproblemer , oppsvulmet ansiktog konsentrasjonsproblemer .

I Januar 2001aksepterte Stortinget EUs såkalte matsminkedirektiv hvor 80 nye stoffer ble
tillatt , tilsammen er det nå i Norge ca. 400 lovlige matsminkestoffer medhvert sitt E-NUMMER. .”:

Det er veli ngen tvil om at den maten vi spiser gjør oss syke fordi det brukes enorme mengder“plantevernmidler” i maten vi spiser .

94 % avlandbruket i Norge blir sprøytet medpestcider.

Fra 2008 -2011 økte forbruket av sprøyemidler fra 282-318 tonn.

Allerede i1999 ble det fastslått at 533 insekt-og middarter var blitt resistense mot flere pesticider..

I 2009 hadde“The Herbicide Restistance ActionCommitee “ registrert 189 restistenteugressarter på 300000 ulike steder .

Vinningen av bruk av sprøytemidler er forbigående , men hva med skyggesidene.

Det er påvist at giftstoffene har negative innvirkninger på insekter, edderkopper , amfibier, fugler og dyr , effekten er renforgiftning, redusert tilgang på mat og forringede levevilkår , slike effekterhar man funnet hos sommerfugler, frosk og flaggermus.

Ifølge Folkehelseinstituttet er ca 100000 nordmenn rammet av matallergi-plantevernmiddelet “diklorfenol” er mistenkt til å våre årsaken , stoffet brukes av bønder og forbrukere ibekjempelse av insekter og ugress , dessuten brukes det i klorering avdrikkevann fra springen .

Det tyske direktoratet for matsikkerhet undersøkte im 2008 frukt og grønt fra en rekkeulike butikker , nesten 10 % viste seg åinneholde grensesprengende mengder avfarlige giftstoffer.

Sœrlig storefunn gjorde man i pœrer, bringebœr, ruccola og urter, mest alarmerendev er at rester fra 59 sprøytemidler ble påvistI prøvene.

75 % av disse stoffene regnes for å vœre spesielt farlige .

ReidarAndestadi den økologiske stiftelsen OIKOS hevder at man på produsentmøtene i EU blir enige om hvilemidler, kombinasjoner , mengder og metoder som sal brukes for å unngå at detgir seg utslag i eventuelle kontroller .

I februar2013 sendte EU ett forslag til Norge (EU setter rammene rundt produsjonsvirksomheten i Norge)-det tillatte giftinnholdet i nektariner skal økes til det 4-dobbellte , ispinat skal giftinnholdet økes til det 300 -dobbelte , for bœr og sitrusanbefaler EU en 200 – og 120-dobling , det foreslåes også en økning for 14ulike pesticider

En undersøkelse av magasinet “Ren Mat”avslørte at grenseverdiene i EU økte for 36hypig anvendte pesticider, i noentilfelle var det snakk om en 500-dobling.

Proffessor ogtoksilog Kjetil Hylland v / Universitetet i Oslo påpeker at flere av disse stoffeneer kreftfremkallende og hormonfoerstyrremnde /

Norskematmyndigheter har aldri vurdert kombinasjonseffekten av ulike kjemisk-syntetiske sprøytemidler

Vitenskapskomiteenfor mattrygghet( VKM) mener atcoctaileffekten ikke vil utgjøre noen fare for for nrdmenns helse når høyereverdier av miljøgifter blir tillatt

Men detfinnes kurer mot kreft , som kan hjelpe masse mennesker .

Jeg håper at Helseministeren vil ta seg tid til å se på denne filmen og vurdere å bruke denne medisinen
En filmatisering av boken Sannheten på bordet er igang

Bokkilden.no tilbyr følgende:

- Alltid maksimal rabatt på all ny, norskspråklig skjønnlitteratur og sakprosa/faktabøker
- Lave priser på tidligere utgivelser
- Gode kampanjetilbud
- Stort utvalg: 4 mill norske og engelske titler
- Best i test på pensumlitteratur – rask levering
- Sikre betalingsløsninger
- Alle ordre over kr 249,- sendes portofritt. Ved lavere ordresum tilkommer kr 39,- i porto/ekspedisjon.

Bokkilden.no har også diverse utvalg av gaveartikler, interiør, klær og ulike friluftsprodukter

Vist 315 ganger. Følges av 4 personer.

Kommentarer

Det du beskriver kan vel også skyldes at de syke og de som er disponert for ulike sykdommer ikke lenger dør. De overlever og Darwins prinsipp for naturlig seleksjon ikke får virke. Det finnes medisiner mot alt.

I begynnelsen tålte ikke mennesker kumelk. Mange døde av det. Men ingen visste dødsårsaken. Derfor fortsatte vi å drikke melk. De som tålte det levde opp – de som ikke tålte melk døde.

Derfor tåler de fleste barn i dag melk.

Slik kan det være med mange sykdommer også.

Kanskje burde vi la de syke dø?

Kilde

Annonse